Najširu paletu opločnih proizvoda s minimalnim ulaganjima omogućuje proizvodnja betonskih elemenata u plastičnim kalupima. Osnovni kalupi su za ploče 40 * 40 cm gdje ima preko 50 različitih dizajna kalupa i ploče 30 * 30 cm s oko 20 dizajna ploča. Osim opločnih elemenata u programu se nalaze i kalupi za umjetni kamen - bunja, vratašca za dimnjak, rubnjaci, kanalice, razni reljefi i dr.

Kako se kod proizvodnje ploča elementi proizvode u bojama, na taj način se može dobiti vrlo široka paleta proizvoda. Minimalna cijena ulaganja u proizvodnju koja sadrži plastične kalupe, vibro stol i drvene tehnološke palete (regale), omogućuje vrlo brzu prilagodbu zahtjevima tržišta.

Plastika upotrebljena u kalupima je od posebnih materijala i dodataka gume kako bi plastični kalup mogao proizvesti i do 200 betonskih elemenata prije zamjene.

Posebno polirana i glatka površinska obrada kalupa daje betonu posebnu glatkoću bez površinski okom vidljivih rupica i poseban sjaj. Isto je nemoguće postići s bilo kojom drugom tehnologijom proizvodnje betona, te se kao takva navedena tehnologija svrstava u posebna tehnološka riješenja obrade betona.

Betonski elementi proizvedeni u plastičnim kalupima su do danas našli primjenu na mnogim mjestima gdje standardni betonski opločnici nisu mogli zadovoljiti zahtjevane vizualne kriterije