STAV-logo.jpg

 

Tehnologije proizvodnje betona i betonskih elemenata

 

Home

Betonare

Planetarne mješalice

Oprema za betonare

Strojevi za elemente

RECKLI®

gumene oplate

PENTAFLEX®

limene trake

Referentni

radovi

O nama

 

Gumene oplate RECKLI®

Kontaktirajte nas:

 

 

telefon.jpg01-3041400

 

 

telefax.jpg01-3041402

 

 

e-mail.gifinfo@stav.hr

Gumene oplate RECKLI®

Gumene oplate predstavljaju najbržu i najkvalitetniju izradu fasada i fasadnih elemenata prilikom izgradnje stambenih objekata. Gumena oplata daje površinsku obradu fasadnog dijela zgrade bez dodatnog napora s upotrebom skela, dodatne radne snage, troška materijala i slično. Brzina izrade gotove fasade sigurno je budućnost u izgradnji većih stambenih objekata. Dodavanjem boje u betonsku smjesu, osim raznih dizajna dobije se i fasada bilo koje zahtjevane boje, a kako je boja željezni oksid ista ostaje postajana i nakon nekoliko desetljeća. Kako je površina u načelu beton određene kvalitete pranje fasada izrađenih s gumenim oplatama smanjuje i troškove održavanja zgrada, a također je eliminirana i mogućnost padanja ili odvanja fasade od nosećeg dijela zida.

 

U proizvodnom programu vodećeg svjetskog proizvođača gumenih oplata RECKLI® nalazi se preko 300 različitih dizajna oplata, a također se mogu proizvesti i gumene oplate prema zatjevanom dizajnu, bilo prema modelu ili prema nacrtu istog.

 

Osim standardnih gumenih oplata iz proizvodnog programa tvrtka RECKLI® proizvodi i gumene oplate prema fotografijama: PHOTO-ENGRAVING. Navedene oplate daju poseban dojam fasadama gdje se slika prikazuje na fasadi ovisno o položaju sunca i igre svjetla i sjene.

 

1_45K.jpg1-45-B-Sicilia-Building-Verona-Italy-3.jpg2-125-Dordogne-Building-Della-Precast-Melbourne-Australia-2007-3.jpg2-125-Dordogne-Building-Maison-Retraite-St.-Maur-France-2009-9.jpg2-82-Colorado-Building-Melbourne-Australia-2008-8.jpgRECKLI-Individual-4.jpg2-125-Dordogne-Indoor-Insbruck-Austria-2009-38.jpg2-203-samara.jpg2-311-Zyklop-Wall-Neuhaus-Germany-2009-2.jpgIMG_0126.jpgRECKLI-Foto-Gravur-1.jpegRECKLI-Foto-Gravur-2.jpgRECKLI-Foto-Gravur-3.jpgRECKLI-Foto-Gravur-4.jpgRECKLI-Individual-2.jpg

KATALOZI

Adobe.jpg katalog gumenih oplata

 

Adobe.jpg katalog PHOTO-ENGRAVING

 

Adobe.jpg katalog ARTICO

 

Adobe.jpg katalog 3D

 

Adobe.jpg magazin RECKLI